Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Traian Basescu: Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol din Snagov unei fundatii infiintate de Daciana Sirbu si Catalin Ivan
4:18:09 PM
Presedintele Traian Basescu a afirmat ca premierul Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol a statului unei fundatii infiintate de sotia sa, Daciana Sirbu, si de europarlamentarul PSD Catalin Ivan.


Deputatul PSD Mircia Muntean a fost implicat intr-un accident de circulatie si a fugit de la locul accidentului
4:13:00 PM
Deputatul PSD Mircia Muntean a fost implicat intr-un accident de circulatie Potrivit martorilor, acesta si-a abandonat masina lovita, parasind locul accidentului. O patrula a politiei locale a plecat in cautarea lui. Parlamentarul a fost gasit dupa o jumatate de ora in apropierea Garii CFR din Deva, anunta Hunedoara Libera.


Traian Basescu: Serviciile se implica in campania electorala, voi avea o discutie luni, dupa primul tur
4:12:19 PM
Presedintele Traian Basescu a afirmat joi ca serviciile secrete se implica in campania electorala si a avertizat ca nu va pleca de la Cotroceni pana nu va clarifica acest lucru, urmand sa aiba o discutie cu conducerea acestora luni, dupa primul tur ala alegerilor prezidentiale.


Adelin Petrisor publica, pe blog, reactia Alinei Bica, dupa ce a fost sunata de TVR sa comenteze fotografiile cu Elena Udrea: Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas?
4:10:48 PM
Jurnalistul Adelin Petrisor scrie, pe blogul sau, despre reactia Alinei Bica, procurorul-sef al DIICOT, in momentul in care a fost sunata de TVR sa comenteze fotografiile in care apare alaturi de Elena Udrea la Paris. Potrivit lui Adelin Petrisor, Andreea Anghel, jurnalista la TVR, a sunat-o pe Alina Bica pentru a ii cere o reactie, iar procurorul-sef al DIICOT a raspuns: "In ce poze am aparut? Nu aveti prieteni, nu iesiti in week-end? Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas?"


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply