Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Doamna de fier care l-a ingenuncheat pe Putin
4:03:31 AM
In caz ca nu ati aflat, Lituania tocmai i-a zis "Pa" lui Gazprom si i-a tras o palma zdravana lui Putin. Zilele trecute a devenit functional terminalul de gaz lichefiat de la Klaipeda, prin care Lituania poate sa importe acum practic tot gazul de care are nevoie, din surse alternative la gazul rusesc: din Norvegia (cam un sfert) si de oriunde din lumea asta (restul). Mai mult, peste vreun an, dupa ce se mai fac niste investitii in reteaua de transport de gaze si interconexiunea cu Letonia, gazul din terminalul lituanian poate acoperi cam 75% din necesarul tuturor celor trei tari baltice.


?FOTOGALERIE Carol I si Ferdinand - Cum arata expozitia care spune in obiecte si imagini povestea suveranilor care au cladit Romania
3:58:00 AM
Doi regi legendari au construit intre 1866 si 1927 Romania moderna. Carol I era extrem de inteligent si autoritar, dar si extraordinar de econom, in timp ce Ferdinand era mai bland, iubea enorm florile si a murit din cauza unei boli care l-a chinuit in ultimii ani ai vietii. Povestea acestor suverani este spusa prin obiecte, fotografii si extrase din presa vremii la Muzeul National de Istorie a Romaniei unde s-a deschis o ampla expozitie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply