Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Cum votezi duminica la alegerile prezidentiale 2014: Daca esti in alt oras, poti vota la orice sectie de votare
8:43:01 AM
Romanii care in ziua alegerilor prezidentiale, duminica 2 noiembrie 2014, sunt in alt oras decat cel de domiciliu pot vota la orice sectie de votare, pe listele suplimentare. Bucurestenii cu domiciliul intr-un sector nu pot vota insa in alt sector, au declarat pentru HotNews.ro reprezentantii Biroului Electoral Central, care au explicat ca posibilitatea de a vota la orice sectie de votare este valabila doar atunci cand te afli in alta localitate, nu si in alt sector.
  • Verifica in articol sectia de votare la care esti arondat
  • Citeste cum se desfasoara pas cu pas procedura de vot intr-o sectie de votare si ce act de identitate iti trebuie pentru a vota, indiferent daca votezi in tara sau in strainatate
  • Vezi care sunt orele la care va fi comunicata prezenta la vot duminica, 2 noiembrie


Imagini cu procurorul sef DIICOT, Alina Bica si Elena Udrea la cumparaturi in Franta
8:31:50 AM
Pe site-ul joscenzura2014.wordpress.com au aparut mai multe fotografii cu Elena Udrea si Alina Bica, procurorul sef DIICOT. Textul care insoteste aceste imagini sustine ca Udrea si Bica au fost suprinse in februarie 2014, la Paris, intr-o vizita privata. Alaturi de cele doua apare inca o figura prezentata drept Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii. Udrea si Bica nu au putut fi contactate in ciuda insistentelor.  Nu au raspuns nici la telefoane, nici la mesajele SMS.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply