Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Steaua - Dinamo (20:30)/ Episodul 157
4:40:00 AM
Steaua si Dinamo se vor duela vineri seara pe "Arena Nationala", intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XIII din Liga 1 la fotbal. Daca echipa lui Costel Galca este liderul ierarhiei cu 28 de puncte, formatia din "Stefan cel Mare" se afla pe 4, cu 22 de puncte. Meciul va fi in direct pe Look TV si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20:30.


Guvernul sustine ca va desecretiza discutiile legate de initiativa legislativa privind pedeapsa cu inchisoarea pentru publicarea de informatii din dosarele penale
4:36:00 AM
Guvernul a anuntat ca va  va emite un act normativ in urmatoarea sedinta de guvern, prin care va fi desecretizata stenograma discutiilor din 29 octombrie privind aprobarea punctelor de vedere pe marginea proiectelor de lege propuse Guvernului pentru avizare. Este vorba de sedinta de Guvern in care s-a discutat despre  va emite un act normativ in urmatoarea sedinta de guvern, prin care va fi desecretizata stenograma discutiilor privind aprobarea punctelor de vedere pe marginea proiectelor de lege propuse Guvernului pentru avizare. UPDATE "Am inteles ca de fapt am discutat in sedinta ceva...motiv pentru care va dau si stenograma. Eu nu ma astept ca serviciul de propaganda va zice 'asa este', a declarat Victor Ponta. 


Premierul ungar retrage proiectul taxei pe internet
4:35:00 AM
Viktor Orban, premierul Ungariei, a anuntat ca proiectul taxei pe internet nu poate fi aprobat in forma actuala si a promis ca se va face o consultare publica in ianuarie pe subeict. Taxa propusa a scandalizat multa lume, duminica si marti au fost manifestatii de strada in orasele mari si guvernul a fost intens criticat.

Stirea se actualizeaza


O dieta bogata in lapte nu protejeaza oasele-studiu
4:28:45 AM
O dieta bogata in lapte nu scade riscul de a suferi fracturi, potrivit unui studiu suedez, care a descoperit ca, dimpotriva, femeile care beau mai mult de trei pahare cu lapte pe zi sunt mai predispuse la a suferi fracturi, in timp ce consumul de iaurt pare sa aiba un efect invers, potrivit BBC, citat de Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply