Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Parodie: Un barbat inregistreaza cu camera ascunsa hartuirile la care este supus pe strazile New York-ului
8:23:21 AM
Dupa aparitia video-ului viral in care o femeie din New York a fost hartuita pe strada de mai mult de 100 de ori in 10 ore, site-ul Funny or Die raspunde in mod ironic problemei.


MAE acuza ca o decizie a Biroului Electoral Central, emisa cu trei zile inainte de vot, genereaza riscul unui vot multiplu in strainatate, care poate duce la vicierea grava a procesului electoral
8:18:00 AM
Ministerul Afacerilor Externe "semnaleaza public existenta unui risc serios de exercitare a votului multiplu in strainatate, ceea ce poate duce la vicierea grava a corectitudinii intregului proces electoral", in conditiile in care Biroul Electoral Central a decis ca cetatenii romani vor putea vota in strainatate pe baza cartii de identitate si in conditiile in care nu exista suficiente timbre autocolante cu insemnul "Votat".


Sot si tata pe mare agitata
8:17:15 AM
Anii de casnicie trec usor, usor si ajungi sa ai 38 de primaveri, o sotie si doi copii. Si de la un moment dat observi ca esti bagat in seama din ce in ce mai putin si cea mai mare parte a iesirilor le faci singur sau doar cu copiii. Si dormi singur si daca vacanta este la Marea Mediterana, unde ei nu-i place, vei ajunge sa mergi singur cu copiii.


webPR: Vineri si sambata are loc Angajatori de TOP Timisoara. Cum arata candidatul ideal si ce pot face vizitatorii in cele doua zile de eveniment?
8:12:00 AM
Vineri si sambata, pe 31 octombrie – 1 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri are loc Angajatori de TOP Timisoara. Cel mai mare targ de cariera va reuni 40 de angajatori, 60 de specialisti HR si va gazdui 14 workshop-uri si conferinte. In cele doua zile sunt asteptati 5 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa aplice la peste 1350 de oportunitati de cariera.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply