Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

TVR isi deschide filiala in Republica Moldova cu bani din fonduri publice
7:39:25 AM
TVR a anuntat, vineri, ca are o filiala in Republica Moldova, dupa ce guvernul a adoptat, miercuri, un act normativ ce permite Televiziunii publice sa produca emisiuni si in strainatate. Potrivit unui comunicat de presa, filiala va desfasura activitati de radio-TV, emisie, producere si difuzare a programelor, publicitate si productie de filme cinematografice si video. Hotararea de miercuri a guvernului prevede ca SRTv poate face "plati in avans din fonduri publice" pentru mai multe categorii de cheltuieli.


Corina Cretu a luat-o la Comisia Europeana si pe nepoata ministrului Transporturilor, Ioan Rus?
7:29:00 AM
Comisarul european pentru politica regionala ales, social-democrata Corina Cretu, si-a prezentat, vineri, echipa de consilieri cu care va lucra la Comisia Europeana, printre acestia numarandu-se si Ioana Rus, nepoata ministrului Transporturilor, Ioan Rus, vicepresedinte al PSD. Ioana Rus va activa ca membra a cabinetului Corinei Cretu la Comisia Europeana, pe o pozitie de expert.


?Corina Cretu nu crede in absorbtia de 80% a fondurilor UE anuntata de Teodorovici
7:26:52 AM
In primul sau interviu in calitate de Comisar European pentru Politica Regionala (insemnand in principal fonduri europene), acordat EurActiv.ro, Corina Cretu si-a exprimat indoiala ca Romania poate ajunge la absorbtia de 80% despre care vorbeste ministrul Eugen Teodorovici "desi au fost facute progrese foarte mari in ultimii ani". Teodorovici a declarat acest obiectiv inca de la preluarea mandatului, la finalul anului 2012 si l-a reluat in mod repetat in ultima perioada, logica fiind ca, daca se pastreaza dinamica cresterii ratei de absorbtie, tinta este realizabila.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply