Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Livia Stanciu: Reformele din justitie nu sunt ireversibile, progresele pot fi revizuite in doua zile
7:03:00 AM
Progresele realizate de justitie pot fi revizuite in doua zile, avertizeaza presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, intr-un interviu acordat agentiei France-Presse inaintea alegerilor prezidentiale din Romania.


Lenovo devine al treilea producator mondial de smartphone-uri, prin finalizarea preluarii Motorola Mobility
6:57:00 AM
Compania chineza Lenovo a anuntat finalizarea procesului de preluare a Motorola Mobility care pana acum a fost parte a Google. Lenovo va administra Motorola ca pe o divizie detinuta integral, iar 3.500 de angajati trec la grupul chinez, trei sferturi fiind in SUA. "Prin combinarea fortelor celor doua companii ne asteptam sa vindem peste 100 de milioane de dispozitive in acest an - inclusiv telefoane si tablete", spune Liu Jun, vicepresedinte al Lenovo Mobile Business Group. Pretul total de achizitie la finalizare a fost de aproximativ 2.91 miliarde dolari


webPR: Vrei sa afli cum sa ai un magazin online profitabil? Castiga una din cele 10 invitatii gratuite la a 9-a editie GPeC Cel Mai Important Eveniment de E-Commerce din Romania!
6:56:50 AM
Pe 27 noiembrie 2014 are loc, la Bucuresti, cea de a 9-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce (GPeC) – Cel mai Important Eveniment de Comert Electronic din Romania. Ca in fiecare an, organizatorii ofera 10 invitatii gratuite celor care isi doresc sa afle tot ce este important despre comertul online si recomandarile celor mai buni specialisti romani si internationali despre cum sa ai un magazin online profitabil.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply