Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cele mai noi tehnologii BMW disponibile in Romania: Night Vision ce recunoaste animale, noi aplicatii si parcare automata
6:01:22 AM
BMW a prezentat la Bucuresti cateva dintre cele mai noi tehnologii disponibile pe modelele marcii, dintre care se remarca sistemul de vedere pe timp de noapte – Night Vision – cu functie Dynamic Light Spot (spot dinamic de lumina), tehnologia de parcare automata, prin simpla apasare continua a unui buton, si compatibilitatea sistemului de infotainment cu tot mai multe aplicatii dedicate smartphone-urilor. De asemenea, importatorul local a prezentat la Bucuresti si modelul i3, cunoscut fiind faptul ca dealerul Automobile Bavaria va incepe sa repare si sa comercializeze masini electrice BMW in curand.


Gyorgy Frunda la RFI, despre sprijinul UDMR in turul doi: Balanta inclina in favoarea lui Ponta
5:54:35 AM
Marea majoritate a ungurilor din Romania vor vota in turul doi cu Victor Ponta, insa multi dintre ei nu se vor duce la vot. Iata ce declara la RFI Gyorgy Frunda, consilier onorific al premierului si membru al UDMR.


AFP: Victor Ponta, cu toata viteza inainte catre presedintia Romaniei?
5:52:24 AM
Maestru al dublului limbaj potrivit criticilor sai, premierul social-democrat Victor Ponta a dus o cariera fulminanta si inedita in istoria post-comunista a Romaniei si pare pregatit sa devina noul presedinte, arata o analiza AFP.  La 42 de ani, acest tanar lup politic ar trebui, potrivit tuturor sondajelor, sa iasa in fruntea primului tur de scrutin duminica, apoi sa se impuna in turul doi pe 16 noiembrie in fata liderului de centru dreapta, Klaus Iohannis.


Victor Ponta: In aceasta campanie s-au auzit doar doua voci: vocea mea si vocea Justitiei - in fiecare dimineata catuse, arestari / Basescu si Udrea au o relatie tragica, Romeo si Julieta
5:48:00 AM
"In aceasta campanie s-au auzit doar doua voci: vocea mea - ca sunt premier, mergeam la un spital si spuneam ce vreau sa fac pentru sanatate, mergeam in Moldova si spuneam ce vreau sa fac acolo -  si vocea Justitiei - in fiecare dimineata catuse, arestari. In rest ceilalti candidati nu s-au auzit", a declarat vineri Victor Ponta la DCNews.
In curs de actualizare


Alegerile prezidentiale modifica programul scolilor: Cursurile din majoritatea scolilor bucurestene se suspenda astazi, de la 14:00
5:47:18 AM
In majoritatea scolilor din Bucuresti, "programul se desfasoara astazi in conditii de normalitate numai cu primul schimb, adica pana la ora 12:00, 13:00 sau 14:00. Dupa aceste ore se suspenda cursurile pentru a permite ca in spatiile care sunt rezervate sectiilor de votare sa fie organizata activitatea de votare (cabine, urne)", a declarat pentru HotNews.ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply