Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Livia Stanciu despre initiativa legislativa care trimite ziaristii la inchisoare daca publica informatii din dosarele penale: Nu as fi adepta a modificarii in sensul propus de domnul Serban Nicolae. Modificarea vizeaza orice persoana, inclusiv presa
7:35:00 AM
Judecatoarea Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a declarat, joi, ca "nu este adepta" propunerii legislative initiate de senatorul PSD Serban Nicolae care prevede ca orice cetatean care dezvaluie informatii din dosarele penale risca o pedeapsa de pana la trei ani de inchisoare, proiect care a starnit o serie de critici in spatiul public dupa ce a fost aprobat tacit in luna septembrie de catre Senat. Livia Stanciu a precizat ca, "in masura in care va fi invitata", va prezenta un punct de vedere pe aceasta tema in Comisia Juridica din Camera Deputatilor, care este camera decizionala in cazul acestui act normativ. Livia Stanciu a mai spus ca, din informatiile pe care le-a vazut in presa, modificarea vizeaza "orice persoana, inclusiv presa".


Egipt: Templu faraonic descoperit din intamplare sub o casa particulara din Cairo
7:32:35 AM
Un templu faraonic vechi de 3.400 de ani, acoperit de panza freatica, a fost descoperit cu ocazia unor sapaturi neautorizate efectuate sub o casa la sud de Cairo, a anuntat miercuri Mamdouh al-Damati, ministru al Antichitatilor, noteaza Agerpres.


Paris Masters: Tomas Berdych, in sferturile competitiei
7:29:00 AM
Tomas Berdych s-a calificat, joi, in sferturile turneului Masters de la Paris, cehul invingandu-l in doua seturi pe Feliciano Lopez, din Spania.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply