Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Libertatea presei in pericol! Despre liberticidul pontocratic
3:57:58 AM
Nu cred ca e nevoie de niciun comentariu. Ceea ce spune CTP, in acest caz, vorbeste de la sine: “In acest moment DNA este cea mai puternica for?a de opozi?ie la actuala putere din peisajul politic românesc.” Cuvinte tari, riposta la o actiune scelerata. Sa ameninti cu temnita jurnalistii care isi fac datoria este o infamie. Sa incerci sa legiferezi calcarea in picioare a uneia din libertatile fundamentale garantate constitutional in orice democratie reala, o libertate pentru care, in Romania, s-a murit in decembrie 1989, este o miselie, o nemernicie si o proba de alienare in sens clinic.


Demitizarea justitiei. Ep.2: Justitia este a treia putere in stat
3:49:42 AM
Foarte des auzim aformatia "Justitia este a treia putere in stat". Ei bine, nu e deloc asa. In primul rand, trebuie de stiut ca de cele trei puteri in forma pe care le stim astazi se vorbeste pentru prima data in celebra lucrare din anului 1748 "Despre spiritul legilor" a baronului Charles de Secondat Montesquieu. Astfel, in primul paragraf al Cap. al VI-lea din Cartea a XI-a autorul enumera puterile: puterea legislativa, puterea executiva si puterea judecatoreasca. Nu face o clasificare a lor, ci aduce doar argumente ale necesitatii separarii lor intr-o republica.


Rezultate BCR pe primele noua luni: profit operational de 1,5 miliarde lei, curatare extinsa a bilantului, neperformantele in scadere cu 10%
3:48:55 AM
BCR si-a asumat accelerarea rezolvarii mostenirii istorice de credite neperformante si a initiat o curatare extinsa a bilantului, conform anunturilor facute in luna iulie 2014, au anuntat joi dimineata oficialii celei mai mari banci locale. "Progresele in ceea ce priveste rezolvarea creditelor cu probleme istorice au facut ca volumul creditelor
neperformante sa scada continuu, la fel precum rata aferenta a acestora, situata deja cu 10% mai jos fata de
trimestrul anterior. Scaderea ratei creditelor neperformante este vitala pentru reluarea creditarii si imbunatatirea performantei", mai spun reprezentantii BCR. Profitabilitatea pe termen scurt a fost influentata de curatarea accelerata a bilantului, cu un rezultat net negativ de -2.427,9 milioane lei (545,9 milioane EUR), cauzat de provizionarea crescuta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply