Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Banca Transilvania a anuntat un profit brut pe trimestrul al treilea de circa 400 milioane de lei si anunta posibile achizitii
3:23:48 AM
Banca Transiilvania, a treia banca din Romania dupa valoarea activelor a anuntat joi un profit brut pe trimestrul al treilea de 394,07 milioane de lei, postura din care anunta o politica de achizitii in piata bancara. "Facem oferte de cumparare (pentru banci aflate pe piata - n.r.). Ne intereseaza sa cumparam ceea ce credem ca face sens pentru noi. Ne uitam la cresterea cotei de piata, in special pe segmentul de retail", a declarat pentru Mirsanu. Horia Ciorcila, presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania. "In acest moment, pe piata sunt 4 - 5 deal-uri (tranzactii - n.r.) potentiale", afirma Ciorcila. Acesta a refuzat insa sa nominalizeze in ce tranzactii este angajata la ora actuala Banca Transilvania.


Negocierile Rusia-Ucraina-UE pe tema livrarilor de gaze naturale se reiau joi la Bruxelles
2:45:53 AM
Negocierile incepute miercuri, la Bruxelles, intre Ucraina si Rusia pentru a incerca sa rezolve disputa privind aprovizionarea cu gaze nu s-au finalizat cu niciun acord, dar acestea urmeaza sa continue si joi, a declarat pentru AFP o sursa apropiata negocierilor.


Prognoza agrometeo:Procesele fiziologice ale culturilor de toamna vor evolua normal in aproape toate regiunile agricole
2:18:00 AM
Meteorologii au dat publicitatii, joi, prognoza agrometeorologica pentru urmatoarea saptamana. Potrivit acesteia, in perioada 30 octombrie-5 noiembrie, procesele fiziologice ale culturilor de toamna vor evolua in general normal in aproape toate regiunile agricole si usor mai lent in zonele depresionare din nordul si centrul tarii.


Fox News va dezvalui identitatea soldatului Navy Seals care l-a ucis pe Osama ben Laden
1:56:00 AM
Soldatul de elita al Navy Seals care l-a ucis pe Osama ben Laden in 2011 isi va dezvalui identitatea intr-un documentar ce va fi difuzat de postul de televiziune american Fox News. Documentarul, intitulat "Barbatul care l-a ucis pe Osama ben Laden", va fi difuzat in doua parti, la inceputul lunii noiembrie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply