Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Life

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Noi confirmari la festivalul I AM THE ROCKER
8:15:34 AM
Seria confirmarilor continua la festivalul I AM THE ROCKER. Dupa ce Phoenix Entertainment a anuntat pana acum prezenta formatiilor Dream Theater, Skindred, Kamelot, Myrath, Arkona, Dirty Shirt si White Walls, a venit timpul pentru a dezvalui noi trupe din line-up-ul celui mai mare eveniment al verii dedicat pasionatilor de rock. Asadar, Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity si Breathelast se alatura festivalului I AM THE ROCKER si vor oferi show-uri incendiare asa cum ne-au obisnuit.


[P] INFOGRAFIC Cum se trezesc bucurestenii - obiceiurile influenteaza diminetile?
2:49:00 AM

Trezitul de dimineata. Acelasi pentru toti, diferit pentru fiecare dintre noi. Cu tabieturi sau fara, cu snooze sau exercitii de inviorare, cu ochii mijiti de somn sau o cafea tare,primele ore ale zilei sunt conectate de personalitatea fiecaruia. Compania IKEA a studiat diminetile bucurestenilor si a aflat care sunt cele mai intalnite obiceiuri matinale ale acestora.


Clipul zilei: Cum iti pregatesc 100 de japoneze clatite la micul dejun
Thursday, February 26, 2015 11:33 PM
Visul oricarui barbat... pentru micul dejun... evident, nu? :)


In loc de Bancul zilei: Romania s-a pregatit in secret pentru un eventual razboi cu Rusia
Thursday, February 26, 2015 11:24 PM
De 20 de ani, Romania face pregatiri, in secret, pentru un eventual conflict armat cu Rusia. In acest sens, toate guvernele ultimilor ani au pus la punct un plan romanesc, mostenit din perioada cand tara era atacata de dusmani. Exact ca pe vremea lui Stefan cel Mare care, pentru a nu lasa resurse la indemana dusmanului, trimitea femeile si copiii in munti, scrie ZiarPiatraNeamt.ro.


Bancul zilei: Umorul in acceptiunea nevestelor
Thursday, February 26, 2015 11:03 PM
Domnule politist, ascultati-ma si pe mine va rog. De ce atunci cand Tom il loveste pe Jerry cu o tigaie, este umor, dar daca eu...


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply