Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Bebelusii vor putea fi creati din celule recoltate de la doi adulti de acelasi sex- studiu
4:59:19 AM
Bebelusii vor putea fi creati, peste cel mult doi ani, din celule prelevate de la doi adulti de acelasi sex, permitand astfel cuplurilor homosexuale sa aiba proprii lor copii biologici, informeaza slate.fr. Cercetatorii de la Universitatea Cambridge au demonstrat pentru prima data ca este posibil sa se obtina celule de ovocite si spermatice prin folosirea unor celule prelevate din pielea a doi adulti de acelasi sex, scrie Mediafax.


?Ministrul Finantelor, Darius Valcov, discuta online cu cititorii despre Codul Fiscal, modificarile radicale de taxe si impozite si despre relatia cu FMI vineri de la 12.00
4:54:27 AM
Care sint sansele ca propunerea guvernului pentru un Cod Fiscal schimbat radical sa intre in vigoare de anul viitor? Care sint calculele din spatele modificarilor propuse? Ce spatiu de manevra are Romania in contextul acordurilor cu Comisia Europeana si FMI? Ministrul Finantelor, Darius Valcov, discuta online cu cititorii HotNews.ro vineri, de la ora 12.00, despre aceste teme, dar si despre nivelul redeventelor si activitatea ANAF.


?FOTO Care este stadiul constructiei autostrazii A1 Timisoara Lugoj (Lot 2) si care sunt sansele sa fie finalizata anul acesta
4:52:00 AM
Lucrarile la autostrada ce leaga Timisoara de Lugoj au avansat destul de mult, ajungand la un stadiu fizic de aproape 65% si, daca vor continua in acelasi ritm, pana la sfarsitul anului se va putea circula pe acest tronson, desi termenul contractual de finalizare este iulie 2016, se arata intr-un articol/fotoreportaj publicat de publicatia OpiniaTimisoarei.ro. Din cei 25 de km ai autostrazii, 11 km au fost adusi deja la stadiul de binder, primul strat de beton asfaltic.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply