Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Elena Udrea descrie pe Facebook circuitul denunturilor din dosarul Gala Bute: Denunturile impotriva lui Udrea au venit abia dupa ce Topoliceanu si Nastasia au fost pusi sub acuzare. Au vrut sa plaseze vina mai departe
8:57:00 AM
Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe pagina de Facebook a fostului ministru un mesaj intitulat "Clarificari in ceea ce priveste dosarul Gala Bute", in care se afirma ca "Se creeaza in mod fals ideea ca banii destinati cumpararii de publicitate de catre MDRT la Gala Bute ar fi fost deturnati catre Elena Udrea. Nimic mai neadevarat. Acuzatiile de luare de mita la adresa fostului ministru nu au nicio legatura cu organizarea evenimentului sportiv, ele fiind doar <anexate> la dosar." Echipa de comunicare descrie si "circuitul denunturilor" din dosar.


Datele a 50.000 de soferi Uber au ajuns pe mana hackerilor
8:56:24 AM
?Datele personale a 50.000 de soferi din SUA ai aplicatiei de ride-sharing Uber au fost accesate in mai anul trecut de o terta parte in urma unui atac informatic, scrie CNET. Compania spune ca atacul s-ar fi petrecut in mai anul trecut si a fost descoperit in septembrie, insa abia acum au fost anuntati soferii. Datele accesate se refera la numele soferului si la seria si numarul permisului de conducere. Uber este o aplicatie prezenta in 55 de tari ce permite aproape oricarui sofer fara cazier sa devina un fel de taximetrist.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply