Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Incetarea focului, in general respectata in Ucraina
1:44:00 AM
Acordul de incetare a focului pare in fine respectat in estul separatist prorus al Ucrainei dupa ce presiunea occidentala s-a accentuat asupra Rusiei, acuzata de SUA ca "minte" cu privire la rolul sau in acest conflict soldat cu 5.800 de morti in 10 luni, relateaza joi AFP.


Transportatorii si taximetristii independenti protesteaza, joi, in fata Primariei Capitalei
1:38:00 AM
Asociatia Nationala a Transportatorilor si Taximetristilor Independenti (ANTTI) organizeaza, joi, in intervalul orar 10,00 - 16,00, un protest in fata sediului Primariei Municipiului Bucuresti, potrivit Agerpres. Membrii ANTTI cer demisia directorului Directiei Transporturi din Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), Ion Dedu, ca urmare a neimplicarii acestuia in desfasurarea activitatii serviciului public de transport public in regim de taxi.


VIDEO A vrut sa pacaleasca o batrana din Deva cu metoda accidentul. Surpriza pe care a avut-o: ce aflase femeia de la Pro TV
1:30:48 AM
Infractorul care a inselat, prin "metoda accidentul", cu 90.000 de lei o femeie credula din Hunedoara a incercat sa pacaleasca si alte pensionare.



Un pasager roman a murit in toaleta unui avion pe ruta Bogota-San Jose
1:24:24 AM
Un cetatean roman a fost gasit mort in toaleta unui avion care efectua un zbor de la Bogota la San Jose, capitala Costa Ricai, a anuntat compania columbiana Avianca, relateaza Xinhua in pagina electronica de joi.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply