Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

European Broadcasting Union catre Ponta: Nu bagati TVR in insolventa. Au sa ne dea 37 de milioane de euro. Consecintele ar fi grave
11:31:57 AM
Conducerea European Broadcasting Union (organizatie ce reuneste televiziunile publice din Europa) ii adreseaza primului ministru Victor Ponta o scrisoare publica prin care ii cere sa nu lase TVR sa intre in insolventa, scrie site-ul specializat Pagina de Media. In scrisoare se mentioneaza ca postul public are datorii de 37 de milioane de euro catre institutia care gestioneaza drepturile de difuzare pentru marile competitii sportive desfasurate la nivel mondial, precum Jocurile Olimpice sau Cupa Mondiala de Fotbal.


Angela Merkel, intrebata daca exista riscul ca Rusia sa repete in Moldova actiunile din Ucraina: Speram sa nu
11:23:03 AM
Cancelarul german Angela Merkel a afirmat joi ca "spera" sa nu existe riscul ca Rusia sa repete in Republica Moldova actiunile din Ucraina, unde este acuzata ca sprijina rebelii pro-rusi in razboiul cu guvernul de la Kiev. Ea a fost intrebata, la Berlin, daca exista riscul ca Rusia sa deruleze in Moldova aceleasi actiuni ca cele din Ucraina. "Speram ca nu", a raspuns ea, potrivit transcriptului conferintei comune de presa cu presedintele roman Klaus Iohannis, postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply