Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Google isi simplifica structura organizationala in Europa
3:16:36 AM
?Google isi reorganizeaza structura operatiunilor europene, unind cele doua entitati existente, dorinta companiei fiind sa-si amelioreze relatiile cu partenerii europeni. Modificarea vine in contextul in care Google se confrunta cu anchete si polemici pe continent si este criticata in multe tari. Operatiunile europene vor fi conduse de Matt Brittin, fost participant la Jocurile Olimpice.


Energy Policy Group: Aproape 70% din sistemul de transport de gaze trebuie modernizat si 40% din distributie de gaze trebuie reinnoita, necesarul de investitii fiind de 30-35 miliarde de euro pana in 2020
3:05:59 AM
Aproape 70% din sistemul de transport de gaze trebuie modernizat si circa 40% din infrastructura distributiei de gaze trebuie reinnoita, un necesar de investitii estimat de Banca Mondiala la 30-35 miliarde de euro pana in 2020, se arata intr-un raport realizat de Energy Policy Group pentru Federatia Patronatelor Petrol si Gaze (FPPG). Potrivit raportului, decisiva pentru pozitionarea strategica a Romaniei si pentru dezvoltarea pietei regionale de gaze naturale va fi constructia unei conducte pe teritoriul national care sa faca jonctiunea dintre Coridoarele Sudic de Gaz si cel Nord-Sud, care va traversa Europa Centrala de la Marea Baltica la Marea Adriatica. In atentia autoritatilor exista doua propuneri. Vezi in text care sunt acestea.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply