Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Rugby Europe Championship: Rusia-Romania 16-13/ Prima infrangere a stejarilor in 2015
9:23:00 AM
Nationala de rugby a Romaniei a fost invinsa de Rusia cu scorul de 16-13 (3-10), la Krasnodar, in etapa a treia a competitiei Rugby Europe Championship, fosta Cupa Europeana a Natiunilor. ''Stejarii'' au pierdut primul lor meci din 2015, dupa ce au trecut de Portugalia (37-10, pe terenul lusitanilor) si cu Spania (29-8, la Cluj), dar au castigat un punct bonus defensiv.


Elena Udrea descrie pe Facebook circuitul denunturilor din dosarul Gala Bute: Denunturile impotriva lui Udrea au venit abia dupa ce Topoliceanu si Nastasia au fost pusi sub acuzare. Au vrut sa plaseze vina mai departe
9:05:00 AM
Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe pagina de Facebook a fostului ministru un mesaj intitulat "Clarificari in ceea ce priveste dosarul Gala Bute", in care se afirma ca "Se creeaza in mod fals ideea ca banii destinati cumpararii de publicitate de catre MDRT la Gala Bute ar fi fost deturnati catre Elena Udrea. Nimic mai neadevarat. Acuzatiile de luare de mita la adresa fostului ministru nu au nicio legatura cu organizarea evenimentului sportiv, ele fiind doar <anexate> la dosar." Echipa de comunicare descrie si "circuitul denunturilor" din dosar.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply