Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO A aparut primul trailer la continuare filmului Frozen, Frozen Fever
2:00:30 PM
In clip Elsa isi foloseste puterile magice pentru a decora tortul pentru ziua Annei, in timp ce Olaf musca o bucata din tort. Trailerul va rula in cinematografe la inceputul filmului Cenusareasa care va avea premiera pe 13 martie in SUA.


Camera: Produsele cu pret redus, in prag de expirare, trebuie expuse vizibil, cu informatii complete
1:46:51 PM
Deputatii au stabilit, miercuri, ca produsele aflate la comercializare cu pret redus cu trei zile inainte de expirarea datei de valabilitate vor trebui sa fie expuse de comercianti pe rafturi delimitate vizibil, cu informarea "corecta, completa si precisa" a consumatorilor, potrivit Mediafax.


Anti-totalitarismul ca obligatie morala
1:42:35 PM
Imaginea lui Orwell despre totalitarism surprinde impecabil care este natura sistemului, aparenta sa ineluctabilitate: "Inchipuiti-va un om peste a carui gura se afla un bocanc. Pentru totdeauna". Acest "pentru totdeauna" este lucrul cel mai terifiant in tragedia pe care a impus-o totalitarismul. Inca din anii 50, Hannah Arendt a spus, si avea dreptate, ca lagarul de concentrare este spatiul totalitar desavarsit. Tot ea numea universul concentrationar drept infernul devenit lume.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply