Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?DOSAR Timbrul pe carte, o batalie intre ne-ru-si-nati si cei care ies din mocirla tragandu-se singuri de par. Mizele luptei din Parlament pentru innoirea taxei pe cultura
5:21:16 AM
Scandalul declansat luna aceasta in jurul noului proiect de lege privind timbrul cultural risca sa arunce in aer echilibrul fragil in care rezista, de multi ani, piata romaneasca de carte. De o saptamana si jumatate, presa este scena unui schimb nesfarsit de declaratii belicoase si amenintari intre editori si reprezentantii breslei scriitorilor. Acestia din urma, prin Nicolae Manolescu si diversi politicieni, au lasat de inteles in ultimele zile ca ar da inapoi in disputa cu editurile, care, in schimb, nu au motive sa ii creada pe cuvant. Frictiunile sunt istorice si au atins un punct limita. Dincolo de vorbe, care sunt, in fond, problemele legate de noul timbru si cum s-a ajuns aici?


Veniturile grupului Telekom Romania au scazut cu 1,5% pana la 1,002 miliarde euro in 2014
5:19:00 AM
Veniturile grupului Telekom Romania (fostele Romtelecom si Cosmote) au scazut cu 1,5% pana la 1,002 miliarde euro in 2014 comparativ cu anul anterior, in timp ce profitul operational inainte de dobanzi, taxe, depreciere si amortizare (EBITDA) a scazut cu 6% pana la 266 milioane euro, conform datelor anuntate joi de grupul german Deutsche Telekom. Telekom Communications (Romtelecom) a continuat sa scada pe telefonie fixa - 2,23 milioane de linii telefonice (in scadere cu 5,5%), dar a crescut pe zona de internet - 1,19 milioane clienti (in crestere cu 0,5%) si pe TV (cablu, satelit si IPTV) - 1,41 milioane clienti, in crestere cu 4,5%. De cealalta parte, numarul clientilor Telekom Mobile (Cosmote) a scazut cu 1,7% pana la 6,047 milioane utilizatori (SIM-uri valabile).


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply