Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Una scrie in Master Plan, alta in Strategia de Implementare: Vezi cum sunt prioritizate autostrazile si drumurile expres pentru urmatorii 15 ani si care este explicatia ierarhizarii diferite in fiecare document
12:15:00 PM
Ministerul Transporturilor a facut publice joi cele doua documente cheie ale strategiei Romaniei privind investitiile publice in transporturi pentru urmatorii 15 ani: Memorandumul care aproba Master Planul General de Transport (MPGT) si Strategia de Implementare, documentul care stabileste prioritizarea proiectelor. In ceea ce priveste componenta rutiera, in Memorandum este prezentat scenariul reiesit in urma analizelor, cu o ierarhizare pe baza de punctaj pentru cele 12 proiecte de autostrazi si 18 proiecte de drum expres. In Strategia de Implementare, insa, oridinea de prioritizare este alta, iar punctajele proiectelor au fost modificate pentru a ajusta scenariul pentru implementare. Vezi in articol care sunt proiectele rutiere prioritare si cum difera intre ele documentele adoptate de autoritati.
  • Topul autorstrazilor: 1. Bacau - Pascani; 2. Sibiu - Pitesti; 3. Comarnic - Brasov; 4. Iasi - Tg. Neamt; 5 Brasov - Bacau
  • Topul Drumurilor Expres: Centura Sud Bucuresti si Ploiesti - Buzau - Focsani - Bacau si Suceava - Siret


Ovidiu Tender a cerut insolventa firmei aeriene Ten Airways, pe care o detine
12:09:45 PM
Omul de afaceri Ovidiu Tender a cerut la Tribunalul Bucuresti insolventa firmei Ten Airways, al carui proprietar este, primul termen stabilit de instanta pentru dosarul inregistrat miercuri fiind saptamana viitoare, pe 5 martie, anunta Mediafax.


Cererea Elenei Udrea de a-si renova celula, respinsa de conducerea Arestului Capitalei
12:05:00 PM
Cererea Elenei Udrea de acum o saptamana de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply