Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Comisia Europeana acuza Irlanda ca a oferit Apple inlesniri fiscale uriase in schimbul promisiunii ca gigantul american va pastra locurile de munca
2:22:43 PM
?Comisia Europeana acuza Irlanda ca a incalcat legile internationale referitoare la taxe, oferind timp de 16 ani avantaje ilegale consistente celor de la Apple, in schimbul promisiuni ca locurile de munca vor fi pastrate. Apple, care are 4.000 de angajati in Irlanda, neaga ca ar fi apelat la practici ilegale si spune ca a fost tratata ca orice alta companie. Comisia Europeana spune insa ca Dublinul ar fi permis Apple sa plateasca taxe infinit mai mici in raport cu veniturile uriase obtinute.


Tariceanu: Probabil nu vom face o sedinta numai pentru solicitarea DNA in dosarul licentelor Microsoft
2:12:38 PM
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Strejnic, referindu-se la solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) privind inceperea urmaririi penale in cazul a doi senatori in dosarul licentelor IT (Microsoft), ca astfel de solicitari se aduc mai intai la cunostinta Biroului Permanent al Senatului, insa probabil nu se va convoca o sedinta doar pe aceasta tema, relateaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply