Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dosarul Microsoft, referatul procurorilor: Fostul ministru Gabriel Sandu ar fi cerut mita 1,8 milioane euro de la avocatul Bostina / Ministerul Educatiei stia din 2005 ca preturile din Programul SEI erau exagerate cu cel putin 50%
9:38:36 AM
Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, ar fi cerut 1,8 milioane de euro mita de la avocatul Doru Bostina pentru a asigura derularea contractului de licentiere Microsoft, se arata in documentele Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) citate de agentia Agerpres.


Aeroportul din Sydney a fost evacuat din cauza unui barbat care se holba la un iPad
9:32:45 AM
?Un pasager care coborase dintr-un avion pe aeroportul din Sydney a fost atat de absorbit de iPadul sau incat a trecut pe langa securitate pana la Terminalul 3, cauzand declansarea unei alerte, ceea ce a dus la evacuarea tuturor persoanelor care se aflau in terminal, scrie The Independent.


Parlamentul a dat liber la campaniile de linsaj mediatic la adresa magistratilor
9:28:00 AM
Camera Deputatilor a respins, marti, cererea de reexaminare prin care presedintele Traian Basescu solicitase Parlamentului mentinerea articolului 276 din Codul Penal, seful statului precizand ca acesta sanctioneaza infractiunea de "presiuni asupra justitiei" si instituie o protectie atat pentru judecator, cat si pentru organele de urmarire penala. Potrivit site-ului Camerei Deputatilor, solicitarea presedintelui a fost respinsa cu 261 de voturi "pentru", 4 "impotriva" si 54 de abtineri. Parlamentarii PNL si PDL s-au abtinut de la vot. Cererea de reexaminare a sefului statului a fost respinsa si de Senat, in calitate de prima camera sesizata, pe data de 16 septembrie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply