Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Deputatul PC Ovidiu Raetchi se muta la PNL, Ion Scheau trece de la PSD la PDL
11:35:20 AM
Deputatul Ovidiu Raetchi a parasit grupul parlamentar al PC-PLR, devenind membru al grupului PNL, in timp ce deputatul Ion Scheau a demisionat din PSD si va activa in grupul PDL, anunta Mediafax.


Ioana Petrescu nu stie cum vor fi calculate accizele in 2015. Acum sunt platite dupa un curs fictiv leu-euro de 4,74 lei
11:31:45 AM
Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, nu stie inca modul in care vor fi calculate accizele in 2015. Pana anul trecut, erau calculate in functie de cursul de schimb publicat de Banca Centrala Europeana la data de 1 octombrie a anului precedent. Insa, pentru 2014, Guvernul a inventat o formula care a determinat un curs fictiv de 4,74 lei, in functie de care sa fie platite accizele la bugetul statului. Cu o zi inainte de 1 octombrie, ministrul finantelor nu stie care va fi pana la urma formula: daca se va merge pe varianta care a fost valabila pana in 2013 sau va fi inventat un nou curs. Petrescu spune doar ca exista un grup de lucru care analizeaza multiple posibilitati.


Victor Ponta, vizibil agasat de intrebarile unui ziarist legate de contractul Microsoft: Ne dai voie si noua, ca stim ca tu ai o sarcina
11:26:21 AM
Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca nu a detinut niciodata nicio functie publica din care sa aib avreo legatura cu achizitiile, la intrebarile ziaristilor legate de aparitia numelui sau in dosarul Microsoft, dupa care, vizibil agasat de intrebarile unui reporter, a vrut sa plece de la declaratii, la finalul sedintei CSAT.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply