Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Remus Cernea cere ministrului Mircea Dusa sa explice declaratiile privind o cooperare militara aprofundata cu China, in conditiile existentei unui embargo al UE
8:32:00 AM
Deputatul independent Remus Cernea anunta ca ii va adresa ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa, o interpelare in Parlament, pentru a clarifica declaratiile facute in China cu privire la "cooperarea militara aprofundata dintre cele doua tari", in conditiile existentei unui embargo militar al UE fata de China. Intr-un comunicat remis redactiei, Cernea precizeaza ca ii va cere ministrului Apararii sa explice de asemenea si ce intelege prin "cooperare militara bilaterala aprofundata" intre Romania, ca membru al UE si NATO, si Republica Populara Chineza.


??Povestiri Urbane sezonul 2 - episodul 2: Oana Rasuceanu - Frica romanului de a intra la un film romanesc este o boala
8:25:00 AM
Scenarista Oana Rasuceanu este invitata episodului de astazi al emisiunii Povestiri Urbane. De la scurtmetrajul "Buna Cristina! Pa Cristina!" pana la lungmetrajul "Love Building", Oana a evoluat odata cu scenariile ei. Oana Rasuceanu: "Exista sanse mari sa loveasca un film din Romania un Oscar. Sunt copilul optimist. Apropo de public si de frica romanului de intra la un film romanesc. Adica asta este o boala, iar noi, oamenii din cinema, ar trebui sa luptam sa aducem oamenii la cinema sa vada filme romanesti pentru ca sunt o gramada de filme bune".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply