Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

TIMELINE Acordul de liber schimb UE-SUA - unde s-a ajuns la un an si jumatate de la decizia de incepere a negocierilor si ce s-a intamplat intre timp
6:50:00 AM
Saptamana aceasta este programata cea de-a saptea runda de negocieri pentru Acordul de liber schimb UE-SUA (TTIP), considerat cel mai important parteneriat comercial global. La un an si jumatate de cand liderii europeni si americani au luat decizia de a incepe tratativele pentru TTIP si la mai bine de un an de cand au inceput negocierile, HotNews.ro va prezinta un TIMELINE cu evolutia discutiilor, impactul lor asupra dezbaterilor publice europene si controversele legate de aceste proceduri.


Olimpicii romani au obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului
6:49:00 AM
Elevii romani au obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationale de Stiinte ale Pamantului (International Earth Science Olympiad - IESO 2014). Medaliile de argint au fost cucerite de Adrian Gabriel Murariu, din Galati, de Alexandru Zanca, din Ploiesti, si de George Costin Dobrin, din Constanta. La competitia din Spania au participat olimpici din 21 de tari. Vezi in articol de la ce licee provin olimpicii romani si care sunt statele cu care a concurat Romania.


Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vremea se raceste din weekend, iar ploile revin dupa 1 octombrie
6:44:00 AM
Regimul termic din urmatoarele doua saptamani (29 septembrie - 12 octombrie) se anunta oscilant, cu temperaturi in crestere de pana la 24 de grade Celsius, in prima parte a intervalului de prognoza, dar si cu episoade de ploi incepand din 1-2 octombrie, la nivelul intregii tari, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni, transmte Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply