Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Elena Basescu, implicata intr-un accident rutier usor in Bucuresti
8:03:00 AM
Elena Basescu a fost implicata, marti dupa-amiaza, intr-o tamponare usoara in zona Piata Charles de Gaulle din Bucuresti, anunta B1 Tv.


De ce este bine sa plangeti?
7:57:19 AM
In functie de fiecare persoana in parte, impulsul de a plange apare din diverse motive: a tipat seful la dumneavoastra, v-ati lovit la deget sau pur si simplu ati acumulat mult stres. Nu este intotdeauna recomandat sa va abtineti. Exista trei motive care demonstreaza faptul ca uneori este mai bine sa plangeti.


Klaus Iohannis despre decizia Inaltei Curti in procesul sau de incompatibilitate: Normala si in concordanta cu noul Cod de Procedura Civila. Nu exista nicio stare de incompatibilitate in ceea ce ma priveste
7:56:00 AM
Presedintele PNL si candidatul Aliantei Crestin-Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca decizia de marti a Inaltei Curti de Casatie si Justitie in cazul sau este "una normala si in concordanta cu noul Cod de Procedura Civila. Hotararea ICCJ inseamna, de fapt, ca un termen pentru judecarea pe fond a recursului inaintat de Agentia Nationala de Integritate va fi stabilit in intervalul urmator. In acest moment nu exista nicio stare de incompatibilitate in ceea ce ma priveste", a aratat Iohannis, intr-un comunicat al PNL. Judecatorii Inaltei Curte de Casatie si Justitie au admis in principiu recursul ANI in procesul de incompatibilitate al presedintelui PNL, Klaus Iohannis, urmand ca judecarea pe fond a recursului sa se faca la o data ulterioara.


Airbus A350 a primit aprobarea autoritatilor europene pentru a intra in uz
7:51:00 AM
A350-900, un nou avion de pasageri bimotor, pentru zboruri de lung curier, construit de Airbus, a primit marti certificare din partea autoritatilor de reglementare europene, fapt ce ii permite sa intre in serviciul companiilor aeriene, a anuntat Agentia Europeana de Securitate Aeriana (AESA), potrivit AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply