Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ford si-a prezentat planul de business pana in 2020 cand asteapta vanzari cu 50% mai mari. Divizia europeana va fi insa pe pierderi si in 2015
9:21:09 AM
?Ford si-a prezentat viziunea de business pana in 2020, estimarile indicand vanzari de peste 9 milioane de masini in 2020, cu 45-55% mai mult decat acum. Insa pentru 2014 prognozele de profit au fost revizuite in sens negativ, din cauza problemelor din America de sud si Europa. Pentru 2015 Ford anticipa revenirea pe profit in Europa, insa mai nou se asteapta la pierderi de 250 milioane dolari.


eBay accepta sa se scindeze, PayPal va deveni o societate independenta
9:15:09 AM
Gigantul american al vanzarilor online eBay a acceptat marti argumentele actionarilor care cereau sciziunea sa si a decis sa faca din foarte rentabila sa filiala de plati PayPal o societate independenta, incepand de anul viitor, scrie AFP.


Schimb de replici intre ministrul energiei si ministrul finantelor pe tema eliminarii taxei pe stalp pentru constructiile petroliere din Marea Neagra. Nicolescu: Nu-mi plac exceptiile/ Petrescu: Sondele nu sunt pe teritoriul Romaniei
9:14:00 AM
Anuntul privind renuntarea la aplicarea taxei pe constructiile speciale in cazul sondelor petroliere aflate in Marea Neagra a provocat un schimb de replici intre ministrul finantelor, Ioana Petrescu, si ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu. Acesta a spus ca lui, personal, nu-i plac exceptiile. La scurt timp, Ioana Petrescu a afirmat ca exceptia s-ar aplica echipamentelor off-shore care nu se gasesc in apele teritoriale ale Romaniei. Totul a pornit de la promisiunea Ioanei Petrescu de la inceputul saptamanii ca vor fi exceptate de la impozitare constructiile situate pe platformele off-shore de exploatare din Marea Neagra.


webRelease: Aniversarea a 150 de ani de la infiintarea sistemului cameral
9:07:08 AM
Camera de Comert si Industrie a Romaniei aniverseaza marti, 30 septembrie a.c., 150 de ani de la infiintarea sistemului cameral. La data de 30 septembrie 1864, Alexandru Ioan Cuza semna Decretul Domnesc 1363 privind infiintarea Camerelor de Comert si Industrie. Prin statutul conferit de legislatia in vigoare, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) reprezinta interesele comunitatii de afaceri in dialogul cu institutiile statului si elaboreaza propuneri de politici economice si comerciale in urma consultarii cu mediul de afaceri.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply