Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Calitate, inaintea vitezei - motto pentru viitoarea extindere a UE. Ca exemplu, experienta Romaniei cu fondurile europene,
10:39:57 AM
Johannes Hahn, comisarul desemnat pentru politica de vecinatate (fostul portofoliu al extinderii UE), a fost audiat marti, 30 septembrie, in comisia de Afaceri Externe din Parlamentul European. Acesta a vorbit despre relatiile Ucraina, cu Rusia, despre viitorul negocierilor cu Turcia si a prezentat viziunea sa pe urmatorii 5 ani. Hahn a spus ca "trebuie sa invatam lectia din ultimii ani: daca o tara devine membra a UE sa fie la viteza de croaziera inca de la inceput. Stim din experienta cu Romania si rata de absorbtie; ar fi bine sa nu treaca si celelalte tari prin acelasi proces si inceputul sa fie mai bun pentru un parcurs durabil."


Analisti rusi: Vladimir Putin nu isi poate pune in practica amenintarile vizand Polonia si Romania
10:39:22 AM
Vladimir Putin nu isi va pune in practica amenintarile cu trimiterea trupelor ruse "in doua zile" la Kiev, Riga, Vilnius, Tallinn, Varsovia si Bucuresti, dar ele reprezinta o amenintare cu un "razboi hibrid" impotriva statelor baltice vizand divizarea NATO, afirma analisti rusi citati de EUObserver. "Daca vreau, in doua zile am trupe rusesti nu doar la Kiev, dar si in Riga, Vilnius, Tallinn, Varsovia si Bucuresti", ar fi declarat recent presedintele rus, potrivit Suddeutsche Zeitung. El i-ar fi spus acest lucru omologului sau ucrainean Petro Porosenko, care a informat ulterior UE. Presa a intrebat Bruxelles-ul, Kievul si Moscova daca Putin a proferat intr-adevar aceasta amenintare, dar acestea au refuzat sa confirme sau infirme.


Cat de departe a ajuns uzina Mercedes pe care Romania a pierdut-o in lupta cu Ungaria
10:32:48 AM
Uzina Mercedes de la Kecskemét a sarbatorit un moment important,  producand vehiculul cu numarul 250.000 care este destinat unui client din Japonia. La sase ani dupa ce tara noastra a pierdut in fata Ungariei lupta pentru uzina Daimler, aceasta unitate de productie exporta de peste 5 miliarde euro/an si se extinde in continuare. In plus, cele mai scumpe automobile construite in Ungaria costa peste 60.000 euro.


Horia Tecau, in sferturile turneului de dublu de la Beijing
10:30:53 AM
Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/ Olanda) a invins, marti, cu scorul de 6-2, 6-3, cuplul Teimuraz Gabasvili / Mikhail Kukuskin (Rusia/ Kazahstan) si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ATP de la Beijing.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply