Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Honda prezinta la Paris un concept de Civic Type R, cel mai puternic model al marcii
7:53:48 AM
Honda va prezenta la Salonul Auto de la Paris (2-19 octombrie) un concept al celui mai puternic model al sau, Civic Type R. Masina care va fi lansata in 2015 are motor de 280 CP si va fi produsa in Anglia. Civic Type R a fost produsa pana in 2011, iar in toamna lui 2012 niponii au confirmat ca modelul va reveni in piata.


VIDEO Surse: Ce alcoolemie avea George, tanarul care a intrat cu masina pe contrasens si a omorat 5 persoane nevinovate
7:52:10 AM
Autopsiile tuturor celor decedati in tragicul accident de sambata noaptea, cand un sofer sinucigas a intrat pe contrasens si, impreuna cu propria viata, a luat-o si pe a altor cinci nevinovati, au loc luni, la Ploiesti.



A cerut in instanta NNDKP, casa de avocatura a Raiffeisen, conversia creditelor in franci elvetieni la data acordarii creditului? Da, dar asta nu e in favoarea clientului!
7:46:26 AM
Avocatul  Gheorghe Piperea a postat pe Facebook o informatie care pare traznet la prima vedere. NNDKP a solicitat ea insasi conversia unui credit din franci elvetieni in lei la cursul din momentul acordarii imprumutului. Informatia s-a rostogolit pe Internet mai rapid ca un bulgare de zapada pe un versant inzapezit, ridicand semne de intrebare cu privire la strategia de bumerang a NNDKP. Surpriza a venit cand s-a confirmat oficial ca o asemenea cerere a fost intr-adevar facuta (vezi si facsimil), insa lucrurile nu stau chiar asa cum pareau.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply