Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Numarul animalelor salbatice de pe Terra s-a injumatatit fata de acum 40 de ani
8:37:20 AM
Actiunile oamenilor au dus la disparitie a mai mult de jumatate din populatia animalelor salbatice de pe Terra, intr-o perioada de 40 de ani, potrivit unui raport al Fondului Mondial pentru natura, relateaza AFP.


Automobile Bavaria, 20 de ani de BMW in Romania. Gama BMW i va intra in portofoliu in curand
8:37:16 AM
Automobile Bavaria aniverseaza 20 de ani de la deschiderea primei reprezentante BMW in Romania, in 1994, si a prezentat marti seara, 29 septembrie, in avanpremiera in Romania, hibridul de inalta performanta BMW i8, anuntand astfel ca va deveni dealer si service pentru modelele BMWi. Peste 700 de invitati au participat la evenimentul aniversar, la Ateneu, in Bucuresti, printre care reprezentanti ai Casei Regale, ambasadori, personalitati ale vietii publice si politice, jurnalisti si pasionati de BMW.


Comisia juridica a Senatului, raport favorabil pentru demiterea de drept a senatorului UDMR Akos Mora
8:32:53 AM
Senatorii din Comisia juridica au adoptat, in sedinta de marti, un raport favorabil solicitarii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) cu privire la demiterea de drept a liberalului Daniel Akos Mora din functia de senator, raportul urmand sa fie inaintat conducerii si plenului Senatului, anunta Agerpres.


Motiunea simpla pe educatie a fost respinsa de deputati
8:26:46 AM
Motiunea simpla "PSD amaneteaza educatia pentru a achizitiona voturi", initiata de ACL, a fost respinsa marti de plenul Camerei Deputatilor cu 214 voturi impotriva, 97 voturi pentru si 4 abtineri. Cei 99 de deputati PNL si PDL care au initiat aceasta motiune au solicitat astfel demisia ministrului Educatiei si retragerea Ordonantei de Urgenta 49/2014, care modifica radical legea educatiei, relateaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply