Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Numarul celor care au murit din cauza rechemarilor facute cu intarziere de General Motors este de cel putin 23 - raport
3:08:24 PM
Cel mai nou raport al comisiei care ofera compensatii celor afectati de un recall auto facut cu intarziere de General Motors arata ca 23 de oameni au murit din cauza acestei probleme si 16 au fost raniti grav, scrie Reuters. Pe viitor, dupa analizarea altor cazuri, numarul va creste, iar comisia mai are mult de investigat. General Motors a admis intr-un raport intern ca a existat in companie o cultura daunatoare de ascundere a problemelor, insa spune ca astfel de lucruri sunt de ordinul trecutului.


Ministrul european desemnat la Comert, despre TTIP: Ar putea fi eliminata posibilitatea companiilor de a ocoli justitia in litigiile cu statele. Principalele obiective
3:08:00 PM
Este posibil ca din viitorul Parteneriat Transatlantic pentru Comert si Investitii (TTIP), negociat de Uniunea Europeana cu Statele Unite ale Americii, sa fie exclusa controversata clauza ISDS, care ar da posibilitatea investitorilor sa ocoleasca instantele de judecata nationale in litigiile cu statele membre, insa este prematura o decizie in acest sens, a declarat Cecilia Malmstrom, comisarul european desemnat pentru Comert, luni, la audierea ei de catre Comisia pentru comert international (INTA) a Parlamentului European.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply