Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Scumpirile de la 1 aprilie: Lista produselor pentru care vom plati mai mult incepand de marti
7:19:56 AM
Romanii vor plati de marti, 1 aprilie, cu 0,41 lei mai mult pentru litrul de carburant de la pompa, vor cumpara un pachet de tigari mai scump cu 0,3-0,5 lei, iar pretul gazelor naturale va fi mai mare cu 2% pentru consumatorii casnici, relateaza Mediafax.


Guvernul va aproba miercuri Ordonanta care le permite transportatorilor sa recupereze 4 eurocenti din 7 , cat e acciza. Proiect: Se are in vedere mentinerea competitivitatii la nivel international a transportului de calatori, dar si considerente de ordin social
7:04:56 AM
In urma negocierilor cu transportatorii, oficialii Finantelor le vor returna acestora trimestrial echivalentul a 40 de euro/mia de litri de motorina, asta insemnand ca din suma totala estimata a se incasa la buget din acciza la carburant se va reduce cu 353 milioane de lei, se arata intr-un proiect de Ordonanta postat luni pe site-ul Ministerului de Finante. Proiectul urmeaza sa fie aprobat in sedinta de miercuri a Guvernului. Se are in vedere faptul ca sectorul transporturilor de bunuri poate influenta pe orizontala evolutia preturilor in intreaga economie nationala. In ce priveste acordarea acestei facilitati pentru transportul de persoane  se are in vedere mentinerea competitivitatii la nivel international a transportului de calatori, dar si considerente de ordin social, potrivit initiatorilor documentului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply