Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Alegeri locale in Turcia: Partidul premierului Erdogan - castigator detasat (rezultate neoficiale)
3:31:00 PM
Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP) al premierului Recep Tayyip Erdogan ar fi obtinut 49,84 la suta din voturi in alegerile municipale desfasurate duminica in Turcia, potrivit rezultatelor neoficiale anuntate duminica de Anadolu Agency, in pagina electronica, potrivit Mediafax. Astfel, dupa numararea a 9,97%, partidul lui Erdogan se afla pe primul loc cu 49,84% din voturi, fiind urmat de Partidul Republical al Poporului (CHP) cu 23,49 % si Partidul Miscarii Nationaliste (MHP) cu 13,84%.


Liga 1: Petrolul - Dinamo 2-2
3:26:00 PM
Petrolul si Dinamo au remizat, scor 2-2, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XXV din Liga 1 la fotbal. In urma acestui rezultat, formatia ploiesteana se afla la zece puncte in urma liderului Steaua.


SUA: Republicanii pregatesc lansarea lui Jeb Bush, fratele lui George W. Bush, in cursa prezidentiala din 2016
3:19:00 PM
Unii dintre cei mai influenti oameni din Partidul Republican, dar si finantatorii formatiunii, au demarat o campanie in spatele usilor inchide pentru a il lansa pe Jeb Bush, fost guvernator al Floridei si fratele fostului lider de la Casa Alba, George W. Bush, in cursa prezidentiala din 2016. Ei au inceput deja discutiile privind strategia de strangere de fonduri pentru campania lui Jeb Bush. Republicanii sunt ingrijorati de faptul ca popularitatea guvernatorului de New Jersey, Chris Christie (pana de curand bine pozitionat pe lista interna a Partidului Republican de posibili candidati la prezidentiale) este in scadere dupa un scandal care i-a afectat imaginea. In aceste conditii, Jeb Bush incepe sa fie privit drept candidatul ideal la Casa Alba, scrie Washington Post.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply