Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Traian Basescu sustine luni o declaratie de presa la ora 15.00
6:32:00 AM
Presedintele Traian Basescu sustine luni, la ora 13.00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, potrivit unui anunt la Administratiei Prezidentiale.
HotNews.ro va transmite LIVE TEXT si VIDEO declaratia presedintelui


Ion Iliescu: La Casa Alba erau fotografii cu curcubeul de la discursul presedintelui Bush din Bucuresti
6:27:20 AM
Ion Iliescu a spus luni ca a vazut cu ocazia vizitei sale in SUA din 2003 cum pe peretii Casei Albe era afisata o fotografie cu curcubeul care a aparut in Bucuresti in timpul discursului tinut de presedintele George W. Bush in noiembrie 2012. Ion Iliescu a mai spus, intr-un discurs la Cotroceni cu ocazia implinirii a zece ani de la intrarea Romaniei in NATO, ca organizatia nord-atlantica "ne ofera oprotunitati pe care sintem obligati sa le punem in valoare in efortul de modernizare a societatii romanesti".


Centrele ?La Pedale din Parcurile Herastrau si Kiseleff se redeschid pe 1 aprilie. Bucurestenii pot inchiria biciclete gratuit
6:27:00 AM
Amatorii de sport si miscare in aer liber sunt asteptati, incepand de marti, 1 aprilie 2014,  la o plimbare gratuita cu bicicleta in parcurile Kiseleff si Herastrau. Pentru al saselea an consecutiv, copiii, parintii si chiar bunicii pot profita, pana la mijlocul lunii noiembrie, de programul "La Pedale" - primul sistem gratuit de bike-sharing din Romania - amenajat de Primaria Sectorului 1 si Asociatia Green Gate, in parcul Kiseleff.


Stelian Tanase, Romina Gabriela Surugiu si Radu Carp, propusi pentru CA al TVR - surse
6:25:04 AM
Stelian Tanase, Romina Gabriela Surugiu si Radu Carp se numara printre persoanele propuse pentru a face parte din Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), au declarat pentru Mediafax surse parlamentare.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply