Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Europa, si ei vor! Lista celor mai neobisnuiti candidati?
11:17:00 AM
Un pompier somer, cativa pensionari, o vedeta de televiziune si un actor se afla printre cei care si-au depus candidaturile pentru unul dintre cele 32 de posturi de deputat in Parlamentul European. Aceste candidaturi se adauga celor anunate de marile partide.


Victor Ciorbea, avizat favorabil de Comisiile reunite de buget-finante pentru pozitia de membru ne-executiv in boardul ASF
11:11:00 AM
Senatorul PNL Victor Ciorbea a fost avizat favorabil luni de Comisiile reunite de buget-finante pentru pozitia de membru in Consiliul ASF, fostul premier afirmand ca il recomanda experienta didactica, faptul ca a fost procuror, dar si ca a gestionat patrimoniul sindicatelor, noteaza Mediafax. Deputatul PDL Andreea Paul l-a intrebat pe Ciorbea ce anume il recomanda pentru a face parte din Consiliul ASF, in conditiile in care nu detine experienta necesara prevazuta in Legea ASF, respectiv "o experienta profesionala in domeniul financiar, al institutiilor de credit si/sau al institutiilor financiare nebancare de minimum 9 ani de la data absolvirii studiilor". Fostul premier a sustinut ca a fost singurul sef de promotie "cu zece pe linie" in 45 de ani de comunism la facultatile de drept si de stiinte sociale fara sa fie membru de partid.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply