Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Candidatii pentru CA al TVR, audiati luni in Comisiile de cultura. Urmeaza marti votul in plenul Parlamentului
1:43:00 AM
Candidatili desemnati pentru a face parte din Consiliul de administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTV) vor fi audiati luni incepand cu ora 16.00 in sedinta comuna a Comisiilor pentru cultura ale Parlamentului, arata ordinea de zi.


Criza din Ucraina. Niciun acord intre Moscova si Washington. Discutiile continua
1:13:00 AM
Liderii diplomatiei americane John Kerry si ruse Serghei Lavrov au ramas cu "opinii diferite", cu privire la situatia din Ucraina, dupa mai mult de patru ore de negocieri "intense" la Paris , dar si-au afirmat disponibilitatea de a ajunge la un acord diplomatic in acesta criza.


Tribunalul Bucuresti judeca cererea prin care Nastase solicita contopirea pedepselor primite in dosarele Trofeul calitatii si Zambaccian
12:53:00 AM
Tribunalul Bucuresti va judeca, luni, cererea prin care fostul premier Adrian Nastase solicita contopirea pedepselor pe care le-a primit in dosarele "Trofeul calitatii" si "Zambaccian". Este al treilea termen in acest proces, ultimele doua fiind amanate deoarece Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) nu a motivat inca decizia prin care l-a condamnat pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare in dosarul 'Zambaccian'.


Inalta Curte se pronunta luni in dosarul Hidroelectrica
Sunday, March 30, 2014 11:24 PM
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) se va pronunta luni in dosarul Hidroelectrica, in care fostul ministru al Economiei Codrut Seres, alaturi de alti inculpati, este acuzat de infractiuni economice.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply