Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Epidemia de febra Ebola din Guineea este fara precedent, afirma Medici fara Frontiere
11:31:42 AM
Guineea se confrunta cu o "epidemie fara precedent" de febra Ebola, cu 22 de cazuri confirmate din 78 de decese in intreaga tara, a afirmat luni organizatia Medici fara Frontiere (MSF), care incearca sa stopeze propagarea bolii.


Problemele aplicarii rambursarii accizei la carburanti catre transportatori - Risc enorm de frauda, confuzie tot mai mare, discriminare
11:23:00 AM
Rambursarea catre o parte dintre transportatori a unei fractiuni din acciza de 7 eurocenti pe carburanti care va fi introdusa la 1 aprilie ridica o serie de probleme de ordin practic. In cel mai rau caz, aceasta masura gandita sa compenseze scumpirea carburantului va avea efecte nocive asupra altor categorii de transportatori si va incuraja evaziunea fiscala si alimentarile cu carburant facute in Ungaria. Intra in articol pentru a citi despre pericolele acestei masuri care a starnit uriase controverse pe scena politica. Trebuie spus ca o parte dintre probleme au fost discutate luni intr-o conferinta de presa si de presedintele Basescu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply