Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Spot publicitar pentru Cadillac ELR, parodiat ingenios in SUA
3:32:51 AM
Cadillac promoveaza modelul ELR printr-un spot care aduce un tribut americanilor muncitori, in care mesajul este ca daca muncesti din greu, totul este posibil. Mesajele din spot sunt insa ironice la adresa altor tari, ceea ce a atras si numeroase critici pentru acest spot. Utilizand o masina a rivalilor de la Ford, Pashon Murray, fondatoarea Detroit Dirt – o organizatie care vrea sa transforme locurile mizere din Detroit in ferme – parodiaza ingenios controversatul clip Cadillac. Ce a iesit, mai jos.


Rapid a scapat de faliment - Tribunalul Bucuresti a apropbat planul de reorganizare al clubului
3:32:00 AM
Tribunalul Bucuresti a confirmat, luni, planul de reorganizare al FC Rapid, in cadrul dosarului de insolventa. In aceste conditii, gruparea giulesteana isi poate depune dosarul la FRF in vederea obtinerii licentei pentru editia 2014/2015 a Ligii I, informeaza Mediafax.


Ce tie nu-ti place... copilului nu-i face!
3:29:43 AM
Copilul tau nu vrea sa imparta jucariile si nici sa se lase pupat de tanti Maricica, verisoara matusii lui mamaie? Pai, poate are dreptate! Daca iti e greu sa accepti refuzul copilului de a primi lectia generozitatii sau pe cea a politetii, gandeste-te intai daca ceea ce ii ceri este rezonabil. Gandeste-te cum ai reactiona TU!


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply