Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

BMW X7, confirmat oficial dupa o saptamana de speculatii
4:16:44 AM
Grupul BMW confirma oficial lansarea lui BMW X7 si anunta investitii de un miliard USD in uzina americana Spartanburg, unde va fi produsa aceasta masina. Capacitatea fabricii va fi crescuta la 450.000 unitati/an si va deveni cea mai mare a Grupului, din punctul de vedere al capacitatii de productie.


Victor Ponta nu participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni: Traian Basescu nu a avut nicio legatura cu intrarea in NATO, el e cu petrecerile de dupa
4:09:00 AM
Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu participa la ceremonia care marcheaza 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO ce are loc luni la Palatul Cotroceni.


?LIVE VIDEO TEXT Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, impreuna la ceremonia de la Palatul Cotroceni pentru celebrarea a 10 ani de la intrarea in NATO
4:08:00 AM
La Palatul Cotroceni are loc luni, incepind cu ora 11.00, o ceremonia dedicata implinirii a zece de la intrarea Romaniei in NATO. La ceremonie participa, alaturi de presedintele Traian Basescu, si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Premierul Victor Ponta a anuntat luni dimineata ca nu participa la ceremonie pentru ca "e o petrecere a lui Basescu, nu are nici o treaba cu NATO".
Urmareste LIVE TEXT si LIVE VIDEO cele mai importante momente ale ceremoniei
  • Ora 11.14: Discursul lui Ion Iliescu. Intra in articol pentru declaratii


In loc sa vorbeasca despre oameni, a inceput sa vorbeasca despre resurse umane
4:04:22 AM
Am venit in firma respectiva (nu, nu este o firma romaneasca, dar asta nu are nici o importanta) acum 6 ani si jumatate, cu o diploma in informatica si un doctorat in inginerie, si am intalnit un colectiv extrem de motivat. Era o grupa de vreo 6-7 programatori, plus un sef, care dezvoltau impreuna un soft pentru sisteme portabile de navigatie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply