Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Soferii vor merge anual cu 1.100 km mai putin dupa introducerea accizei, daca isi pastreaza bugetul
5:36:52 AM
Soferii vor circula anual cu 1.100 de kilometri mai putin daca isi pastreaza neschimbat bugetul pentru achizitia de carburanti dupa introducea accizei suplimentare de 7 eurocenti, de la 1 aprilie, potrivit unui studiu realizat de Daedalus Millward Brown pentru VeziCatFace.ro, studiu citat de Mediafax.  "Un barbat posesor al unei masini cu motor de 1,6 L pe benzina si consum de 5,9 L/100 km (extraurban) si 10 L/100 km (urban) consuma anual 1.245 de litri, pentru care plateste la pretul/litru din prezent circa 7.400 lei. Cu acest buget, barbatul parcurge in jur de 15.300 de km, dintre care 56% in interiorul orasului. De la 1 aprilie insa, desi dispune de acelasi buget, soferul in cauza va putea merge doar 14.200 km, cu circa 1.100 km mai putin intr-un an", potrivit sursei citate.


Ponta il acuza pe Basescu de populism si ipocrizie, pentru ca nu a comentat nimic atunci cand guvernul Boc a majorat pretul la benzina si motorina
5:31:26 AM
Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un grafic al evolutiei pretului la combustibili si afirma ca, sub guvernele Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu, pretul la benzina si motorina a crescut cu 70% si, respectiv, 91%, fara ca presedintele Traian Basescu sa fi luat vreo atitudine publica.


Dhafer Youssef prezinta pe 10 Aprilie in concert la Sala Radio cel mai recent album al sau: Birds Requiem
5:28:00 AM
Pe 10 Aprilie 2014, Dhafer Youssef prezinta la Sala Radio al patrulea album, intitulat Birds Requiem, cel mai recent material discografic al sau, la care a contribuit si celebrul trompetist norvegian Nils Petter Molvaer.
Povestea incepe ?in Tunisia anilor ’70 unde micul Dhafer Youssef îsi construieste singur propriul oud, un instrument muzical tradi?ional arab. La 19 ani ajunge la Viena unde îsi continua studiile muzicale si devine un virtuoz al acestui instrument, considerat stramosul chitarei acustice.


Emil Constantinescu, despre culisele relatiei Romania - NATO: Serviciile secrete au intrat in NATO inaintea Romaniei / I-am cerut personal sefului NATO sa nu bombardeze Serbia de Pasti
5:27:01 AM
Fostul presedinte Emil Constantinescu a spus luni, intr-un discurs la aniversarea a zece ani de la intrarea in NATO, ca "serviciile secrete au intrat in NATO inaintea Romaniei", spunind ca atunci cind vor fi desecretizate anumite actiuni ale acestora se va vedea cit de benefice au fost pentru Romania. Constantinescu a mai relatat ca a luat singur decizia de a nu permite avioanelor rusesti sa survoleze Romania spre Serbia in timpul conflictului dintre NATO si Iugoslavia, si a povestit cum a facut apelul la seful NATO sa nu bombardeze Belgradul in timpul sarbatorilor de Pasti.


Clasamentul ATP: Roger Federer a urcat pe patru; Victor Hanescu a coborat pe 89
5:23:00 AM
Roger Federer a urcat pe locul 4 in ierarhia ATP, elvetianul acumuland 5740 de puncte. Milos Raonic a facut saltul catre primele zece pozitii, in timp ce Victor Hanescu a coborat pana pe 89. Primele doua locuri sunt ocupate in continuare de Rafael Nadal si Novak Djokovic.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply