Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Curajul de a fugi de toti
11:50:00 AM
Stilul lui Victor Ponta aminteste cumva de Ion Iliescu: fuge cu elan de raspundere, nu-si asuma mare lucru in afara de Jos Basescu si evita riscul. Unii l-ar numi prudenta, dar in realitate se cheama frica. Sub un lider slab, lipsit de curaj politic, care conduce cu teama in suflet, terorizat ca va pierde mult prea devreme puterea, tara balteste. Din incercarea utopica de a impaca pe toata lumea, de a nu genera conflicte se nasc cele mai proaste decizii sau nu se misca nimic. Am vazut iliescianismul conciliant la lucru mai bine de un deceniu. A lasat dupa el munti de rumegus, o mare de vorbe goale,  putine fapte bune. La capitolul actiune, Victor Ponta ii calca pe urme: fuge de toti si de toate. E si asta o forma de curaj pentru un lider.


Franta: Premierul Jean-Marc Ayrault si cabinetul sau au demisionat. Manuel Valls, fostul ministru de Interne, va fi numit prim-ministru (surse)
11:45:00 AM
Actualul ministrul de Interne din Franta, Manuel Valls, va fi numit in functia de premier, in locul lui Jean-Marc Ayrault, informeaza AFP, citand surse concordante. Manuel Valls este unul dintre putinii ministri din cabinetul Ayrault cu o imagine publica buna, in mare parte datorata pozitionarii sale intransigente in chestiunea imigratiei. Valls a facut deseori declaratii dure la adresa imigrantilor de origine roma. El a fost si unul dintre opozantii fata de intrarea Romaniei in spatiul Schengen.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply