Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cati maidanezi mai sunt de fapt in Bucuresti? Rezolva eutanasierea aceasta problema? Razvan Bancescu, responsabil cu cainii fara stapan in Primaria Capitalei, discuta online cu cititorii luni, de la 10.00
4:51:00 AM
Cati maidanezi mai sunt de fapt in Bucuresti? Ce face Primaria Capitalei pentru a rezolva aceasta problema si in cat timp nu vom mai avea caini fara stapan pe strada? De ce in ultimii zece ani nu s-a facut aproape nimic pentru a rezolva aceasta situatie si s-a ajuns ca doi oameni sa fie omorati de caini? Va rezolva eutanasierea problema pe care o are Bucurestiul sau maidanezii ar trebui sterilizati? Cat ne costa intretinerea cainilor in adaposturi si cat ne costa eutanasierea? Cati caini au fost adoptati de cand a inceput omorarea acestora si care ar trebui sa fie rolul ONG-urilor in ceea ce priveste adoptiile? Razvan Bancescu, seful de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor , discuta online cu cititorii, luni, incepand cu ora 10.00.


Un militar roman a murit in Afganistan, intr-un atac cu un dispozitiv exploziv improvizat. Alti 5 au fost raniti
4:37:00 AM
Un militar a decedat si alti cinci au fost raniti in duminica dimineata, in urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat, in Afganistan, anunta Biroul de Presa al Ministerului Apararii nationale (MApN)


PDL isi lanseaza candidatii la europarlamentare in prezenta fostului premier moldovean Vlad Filat si a liderului PPE Joseph Daul
4:19:00 AM
Partidul Democrat Liberal isi lanseaza duminica, la Sala Palatului, candidatii la alegerile europarlamentare. Evenimentul a inceput in jurul orei 11:00. La lansarea sunt invitati Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, si  Vlad Filat, fostul premier al Republicii Moldova si presedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply