Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Comisia Europeana cere oficial Guvernului roman sa retraga depagubirile acordate fratilor Micula, pentru ca sunt ajutor de stat ilegal. Romania, intre ciocan si nicovala?
6:54:00 AM
Comisia Europeana cere oficial, luni, Guvernului roman sa recupereze de la fratii Micula si de la frimele lor sumele platite acestora ca despagubiri, pe motiv ca banii reprezinta de fapt un ajutor de stat in contradictie cu legislatia europeana in domneiu. Romania se vede astfel prinsa intre ciocan si nicolava: Ministerul Finantelor a acordat depagubirile obligat de o decizie a Curtii de Arbitraj de la Washington care a judecat un litigiu cu fratii Micula, iar Comisia Europeana amenita tara cu un proces la Curtea de Justitie a UE considerand ca, potrivit legilor europene, banii acordati reprezinta ajutor de stat ilegal.


Romanii cu BMW prin gustul accesoriilor originale. Prefera jante, kit-uri de putere pentru motor si apoi elemente de design
6:41:42 AM
Proprietarii de automobile BMW din Romania au inceput sa prinda gustul accesoriilor originale, cele mai bine vandute fiind jantele, kit-urile de putere pentru motor si abia mai apoi anumite elemente de design. Afacerea cu accesorii a adus in buzunarele BMW, la nivel mondial, 80 milioane euro in 2014, cu 30% mai mult fata de anul anterior, fiind un important segment de crestere pentru BMW Group.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply