Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministerul Energiei a revocat Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia inainte ca acesta sa-l demita pe directorul general Laurentiu Ciurel
7:33:54 AM
Ministerul Energiei a convocat vineri, 27 martie, o sedinta AGA extraordinara la Complexul Energetic Oltenia, principala hotarare fiind demiterea Consiliului de Supraveghere. Decizia este surprinzatoare avand in vedere ca demiterea Consiliului de Supraveghere era stabilita pentru o alta data, 16 aprilie 2015, potrivit unei convocari AGA din 13 martie. Aceasta decizie poate avea legatura cu faptul ca membrii Consiliului de Supraveghere stabilisera pentru data de 3 aprilie o sedinta a Directoratului care ar fi dus la rezilierea contractului de mandat al directorului general, Laurentiu Ciurel. Si astfel, pentru a nu se ajunge la demiterea directorului general, Ministerul Energiei a decis sa-i revoce pe membrii Consiliului mai devreme decat isi programase.


FRF a aprobat Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020
7:22:40 AM
Membrii Adunarii Generale a Federatiei Române de Fotbal (FRF) au aprobat, luni, in unanimitate "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020".


6 greseli pe care le faceti atunci cand va spalati pe dinti
7:22:33 AM
In ultima perioada au fost realizate studii care atesta ca ingrijirea dentara precara este asociata cu bolile de inima si cu alte probleme de sanatate. In ciuda faptului ca va spalati in mod regulat pe dinti, exista sanse destul de mari sa faceti una din urmatoarele sase greseli.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply