Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Klaus Iohannis la o suta de zile
1:52:00 PM
Presedintele Klaus Iohannis a surprins putin anuntand o conferinta de presa cand nimeni nu mai spera sa-l vada prea curand pe seful statului raspunzand la intrebarile presei. Cele o suta de zile scurse de la instalarea in mandat par mai degraba un pretext pentru a arata ca este capabil  sa articuleze ceva si fara sa citeasca de pe foi, ca intra incet in noua sa haina si are capacitatea de a raspunde la intrebari. A ajuns deja in folclor cu tacerile sale lungi, cu fuga de presa, cu decuplarea de realitate, mai pe scurt, si-a consolidat imaginea de presedinte absent, cum l-a numit Cristian Pantazi recent. In consecinta, presedintele Iohannis a tinut sa ne aminteasca astazi tuturor, in felul sau, ca exista.


Raport EFOR: Votul anticipat prin internet poate fi una dintre solutiile alternative pentru a facilita votul in diaspora, insa exista si dezavantaje. Trebuie sa existe o pilotare bine planificata, pe alegeri sau pe un referendum cu importanta scazuta
1:47:00 PM
Expert Forum a lansat marti un raport despre oportunitatea introducerii votului electronic prin internet in Romania in care include concluziile unei vizite de documentare si ale mai multor intalniri cu experti electorali, membri ai comisiilor electorale sau academicieni din Estonia, Finlanda si Letonia.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply