Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Formula 1: Lewis Hamilton, contract nou cu Mercedes
8:06:03 AM
Lewis Hamilton va semna un nou contract cu Mercedes, angajamentul urmand sa-i aduca pilotului britanic aproximativ 37 de milioane de euro pe an, sustine BBC.


Cum se explica avalansa de informatii publicate de Agerpres din organele de propaganda a Kremlinului: Trebuie sa dam stiri din toate partile, ca sa acoperim toate punctele de vedere. Nu exista nici la nivelul statului roman o politica de triere a materialelor din surse rusesti
8:03:29 AM
Mai multi analisti, ziaristi si membri ai mediului diplomatic roman si strain au sesizat in ultimele saptamani o crestere exponentiala pe fluxul Agerpres a numarului de stiri preluate integral din agentiile de presa ruse pro-guvernamentale (RIA Novosti, Itar Tass), stiri care prezinta punctul de vedere unilateral al oficialilor rusi pe teme extrem de importante. Or, agentiile ruse sunt in acest moment in slujba propagandei Kremlinului, iar preluarea informatiilor din aceste surse fara contrabalansarea lor cu pozitia unor surse occidentale nu face decat sa propage ideile propagandei ruse. Cum s-a ajuns in aceasta situatie? "Noi suntem o agentie de presa, trebuie sa dam stiri din toate partile, ca sa acoperim toate punctele de vedere", a declarat marti, pentru HotNews.ro, directorul general al agentiei, Alexandru Giboi.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply