Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dupa RCSRDS, si Telekom Romania intra pe piata de energie: Vrem sa combinam serviciile telecom cu solutiile de energie pentru a aduce mai multa valoare adaugata
11:17:52 AM
Actionarii Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom) au hotarat in data de 19 noiembrie 2014 cu unanimitate de voturi sa completeze obiectul de activitate al companiei cu: "productia, transportul, distributia si comercializarea energiei electrice", potrivit unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial. Contactati de HotNews.ro, oficialii Telekom au confirmat faptul ca au facut demersurile legale necesare pentru a se lansa pe piata locala de energie si au subliniat ca "prin combinarea serviciilor specifice telecom si a celor conexe cu solutiile de energie, Telekom demonstreaza angajamentul de a-si exploata infrastructura (..) pentru a aduce mai multa valoare adaugata clientilor si actionarilor sai". De notat ca si RCS&RDS activeaza de ceva timp pe piata de energie.


VIDEO Carmen Lidia Vidu castiga Premiul Gopo la debutul in film
11:00:00 AM
"O scurta istorie Astra Film", filmul de debut al regizoarei Carmen Lidia Vidu, a castigat Premiul Gopo pentru cel mai bun scurt-metraj documentar la Gala Premiilor Gopo 2015. "O scurta istorie Astra Film" este un documentar animat realizat in anul 2013 pentru a marca aniversarea de 20 de ani a Festivalului International de film documentar de la Sibiu. "Credeam ca fac un making-of care nu e film, e un produs publicitar, atata tot, e un spot un pic mai mare. Dar e un film in toata regula, nu doar un film de comanda cum ar fi putut sa fie. Sunt foarte mandra de el", spune Carmen Lidia Vidu despre filmul ei de debut, premiat la Gala Gopo 2015.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply