Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte Moldovei, este anchetat de procurorii DNA
1:09:39 PM
Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, este anchetat de procurorii DNA, au declarat, pentru HotNews.ro, surse judiciare.


Intensificarea ofensivei propagandistice rusesti in Romania
1:04:00 PM
Nu trebuie sa ne miram ca Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Oleg Malginov, se comporta in aceste zile ca unul dintre postacii care au inundat subsolurile site-urilor otravind orice dialog rational. Domnia sa este doar una dintre conservele deschise in acesta zile de Rusia pe teritoriul Romaniei din care iese mirosul urat al propagandei agresive. Am prevazut activarea lor imediat dupa ce Rusia si-a modificat, la sfarsitul anului, doctrina militara. Intensificarea ofensivei propagandistice rusesti in Romania este in plina desfasurare, iar procesul se afla abia la inceput.


ActiveWatch - Victor Ponta incurajeaza comportamente ostile presei
1:03:36 PM
Declaratia premierului Victor Ponta potrivit careia nu mai raspunde intrebarilor ziaristilor care lucreaza la companii cu datorii la stat incurajeaza comportamente ostile presei si constituie, "chiar si involuntar, un atac la adresa libertatii presei", afirma ActiveWatch, intr-un comunicat remis HotNews.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply