Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministerul Dezvoltarii vrea sa implementeze un sistem IT de management al activitatii in valoare estimata de peste 2,6 milioane de euro
4:30:52 AM
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a demarat o licitatie deschisa pentru implementarea unui sistem integrat de management al activitatilor de investitii, control si integritate in cadrul institutiei, contract in valoare estimata cu TVA de peste 11,7 milioane lei (peste 2,6 milioane euro), conform unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Proiectul este finantat din fonduri UE care mai pot fi accesate pana la sfarsitul acestui an.


Perchezitii DNA la Spitalul de Psihiatrie Socola intr-un dosar privind angajari ilegale
4:25:06 AM
Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii. Mediafax anunta, citand surse judiciare, ca printre persoanele vizate ar fi si directorul economic al unitatii sanitare.


?FOTOGALERIE McLaren 570S Coupe, cel mai accesibil model al marcii, debuteaza la New York
4:19:41 AM
McLaren isi completeaza linia de modele cu modelul McLaren 570S Coupe, primul din seria Sports Series, cea mai accesibila a marcii. Masina are motor amplasat central, roti motrice spate si structura din fibra de carbon, mentioneaza producatorul auto britanic. Masina debuteaza in premiera mondiala la Salonul Auto de la New York (3-12 aprilie), urmand sa fie comercializata din acest an, la un pret orientativ de circa 170.000 euro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply